Rendőrök elől menekülve halt meg a kapust lefejelő olasz játékvezető

2020.03.07. 18:16

A rendőrök elől menekülve ütközött a vonat alá egy olasz futballbíró. A 31 éves férfi házi őrizetből szökött ki, ahová korábbi barátnője folyamatos zaklatása miatt került - írta az Ilrestodelcarlino.it. Antonio Martiniello egy hónappal korábban pedig az olasz futballszövetség is eltiltotta a játékvezetéstől egy reklamáló kapus lefejelése miatt.

Antonio Martiniello az utóbbi napokban többször is megsértette a házi őrizet előírásait, ezét a közép-olaszországbeli, az Adriai-tenger partján lévő Porto Potenzában lévő otthonából a rendőrök előzetes letartóztatásba akarták vinni, amikor elfogása előtt egy furgonba ült és elmenekült.

Screenshot 2020-03-07 at 18.35.44.png
Fotó: youtube

Nem sokkal ezután egy vasúti átjáróban sodorta el autóját a vonat. A rendőrség szerint baleset volt, nem öngyilkosságot akart elkövetni a játékvezető.

Utolsó meccsén súlyos ügye volt

Martiniello utolsó meccsét február elsején vezette, ami után példátlanul súlyos büntetéssel minden hazai és nemzetközi mérkőzéstől eltiltotta őt az olasz futballszövetség - írta a Nemzeti Sport. A játékvezető ugyanis a 3-1-es vendéggyőzelemmel végződött, alacsonyabb osztályú Borgo Mogliano-Montottone mérkőzés után

lefejelte a Borgo Mogliano kapusát, aki piros lapja miatt követelt magyarázatot.

Matteo Cicciolit kórházba kellett szállítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport