Sergio Ramos a Real Madridnál fejezné be a karrierjét

2020.06.13. 10:47

Sergio Ramos, a Real Madrid világbajnok és kétszeres Európa-bajnok labdarúgója a királyi klubnál szeretné befejezni pályafutását. Erről a madridi Marca írt, a 34 éves futballista testvérét, egyben játékosügynökét, René Ramost idézve, aki biztos benne, hogy öccse szerződést hosszabbít, írja az MTI.

"A labdarúgásban mindig történhet valami változás, de jelen esetben mindkét oldal ugyanazt kívánja - mondta az ügynök. - Sergiónak az álma az, hogy a Realban fejezze be karrierjét, és úgy látom, a klub is ezt akarja." Hozzátette, hogy a szerződéssel kapcsolatos megbeszélések még nem kezdődtek meg ugyan, de szerinte nincs miért nyugtalankodniuk. "Mihelyt a klub kész lesz rá, megkezdjük a tárgyalást" - mondta.

Sergio Ramos a Sevillától 2005-ben érkezett a madridiakhoz, a szerződése jövő júniusban jár le. A Reallal négyszer nyert Bajnokok Ligáját és ugyanennyiszer spanyol bajnoki címet. Az elmúlt tizenöt évben 444 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a királyi gárdában, és 64 gól fűződik a nevéhez. A nemzeti válogatottban, amelynek szintén ő a csapatkapitánya, 170 alkalommal jutott szóhoz, és 21-szer volt eredményes.