Nézők nélkül marad a röplabda utánpótlás

2020.09.09. 16:43

Magyar Röplabda Szövetség kedden a honlapján tudatta a klubjaival, hogy megelőző intézkedésként zárt kapussá nyilvánítja az utánpótlás mérkőzéseit. A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) a mai napon operatív egyeztetést tartott a hamarosan induló bajnokságok kapcsán. Mérlegelve a jelenleg érvényben lévő kormányzati intézkedéseket és más szakszövetségek gyakorlatait, az a javaslat született, hogy minden versenysorozat zárt kapuk mögött vegye kezdetét. A részletes szabályozásról előre láthatóan csütörtökön dönt az MRSZ frissen megválasztott elnöksége – olvasható a hunvolley.hu weblapon.

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az U11-es korosztálytól egészen U21-ig minden versenyen a játékosokon, a szakmai stábon és a játékvezetőkön kívül mások nem tartózkodhatnak majd mérkőzéseken.

A szövetség kéri a klubokat és az egyesületeket, hogy a közleményüknek megfelelően készüljenek a hétvégi utánpótlás tornákra. Azt írják, a döntés mindenki közös érdeke, mert így a bajnokságok elindulhatnak és a lehető legtovább folytatódhatnak.

Kapcsolódó

Iváncsik Mihály a legújabb tagja a Kézilabda Hírességek Csarnokának

A cunder mestere az őrületbe kergette az ellenfelek kapusait.