A Barcelona elnökének lemondását követelik a szurkolók

2020.09.20. 11:07

Annak ellenére sem gondolkodik a lemondáson Josep Bartomeu, az FC Barcelona elnöke, hogy több mint húszezer klubtag írt alá ellene szóló bizalmatlansági indítványt. Az egyesület vezetője azt mondta a TV3 katalán csatornának: senki nem akar lemondani.

Az eredeti tervek szerint márciusban tartana tisztújító közgyűlést a klub, de a tagok egy része a Bayern Münchentől elszenvedett megalázó 8-2-es Bajnokok Ligája-vereség, a trófea nélküli idény és Lionel Messi távozási szándéka miatt már most szeretné leváltani a vezetőséget.

Az FC Barcelona a spanyol bajnokságban két fordulónyi extra pihenőt kapott. A csapat jövő hétvégén kezdi a szezont a Villarreal ellen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla