Eszter, Eliza
EUR 382,15 Ft
USD 358,45 Ft
14 °C
24 °C

Kitette a csapatból, beszólt a Barca új edzőjének a játékos

2020.09.20. 14:00
Szombaton kapott szárnyra a hír a katalán sajtóban, hogy Ronald Koeman, a Barcelona augusztusban kinevezett vezetőedzője közölte Riqui Puig-dzsal, hogy nem számít rá a jövőben.

A hír igaznak tűnik, ugyanis a Barcelona 21 éves játékosa a hivatalos Facebook-oldalán reagált a holland szakember döntésére.

Az rendben van, hogy valakit nem kedvelsz, még akkor is, ha ok nélkül. De az már nincs rendben, hogy nem tiszteled és megalázod ezt az embert.

A középpályást – aki korábban 15 mérkőzésen lépett pályára a felnőttcsapatban – sokan nagy tehetségnek tartják, a Transfermarkt becslése szerint a jelenlegi piaci értéke 25 millió euró. Szerződése 2023-ig szólt a gránátvörös-kékekkel.

Puig posztjára több, mint 90 ezer reakció érkezett egy nap alatt a közösségi oldalán.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás