Újabb koronavírus-fertőzötteket találtak a FTC női kézilabdacsapatánál

2020.09.21. 19:43

Újabb négy játékosnak lett pozitív a koronavírus-tesztje a Ferencváros női kézilabdacsapatánál.
Az együttes negatív koronavírustesztek birtokában még múlt csütörtök hajnalban Norvégiába utazott, ám az érkezés után két játékos vizsgálata pozitív eredményt hozott, így a szombatra tervezett Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés elmaradt a Vipers Kristiansand otthonában – írta a MTI.

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint szombaton a küldöttség többi tagja hazautazott, és a megérkezést követően az egyesület újabb teszteket végeztetett el. A hétfő délután kézhez kapott eredményekből kiderült, hogy további négy játékos megfertőződött. A csapat valamennyi tagját izolálták, karanténban vannak. 

Bognár László, a szakosztály ügyvezető igazgatója vasárnap azt mondta: a Szombathelyi KKA otthonában szerdára tervezett bajnoki mérkőzés elmarad, és valószínűleg a francia Metz HB elleni, Érden rendezendő szombati BL-meccset is el kell halasztani.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek