Szalai edzett, majd csapattársai sztrájkba léptek

2020.09.23. 20:06

A Bild című napilap úgy tudja, hogy a csapat megtagadta a részvételt a szerda délutáni edzésen, hogy ezáltal kinyilvánítsa szolidaritását a magyar játékossal. Az akcióval a társak azt kívánják elérni, hogy a klub vonja vissza hétfői nyilatkozatát, amely szerint a jövőben nem számítanak a válogatott csatárra. Bild szerint a 32 éves légiós szerda reggel megjelent a Mainz edzőközpontjában, de mivel nem tréningezhetett a többiekkel, egyedül gyakorolt.


Nem akarok beszélni, óvatosnak kell lennem. Biztosan eljön az idő, amikor beszélhetek

– idézte a Bild Szalait.

Rouven Schröder sportigazgató két napja közölte, hogy Szalai nem szerepel a szakmai terveikben, és

valószínűtlen, hogy megkapja azt a játékidőt ebben a szezonban, amelyben reménykedik.

Hozzátette, hogy a támadó számára a klubváltás jelentheti a megoldást.

Szalai tavaly nyáron tért vissza korábbi egyesületéhez, a Mainzhoz, amelyben azonban nem vált alapemberré. Az új Bundesliga-idény múlt heti első fordulójára a keretbe sem nevezte őt Achim Beierlorzer vezetőedző.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla