Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
8 °C
30 °C

Wladár marad az úszó szövetség élén

2020.09.27. 14:58

Már a jelöltlistára kerülésnél eldőlt, hogy ki vezetheti a Magyar Úszó Szövetséget (MÚSZ) 2025-ig. A szervezet tisztújító közgyűlésén a kétszáz méteres hátúszás moszkvai olimpiai bajnokának, Wladár Sándornak 134, egyetlen kihívójának, Petrov Ivánnak pedig 65 támogatója volt, így csak előbbi lehetett jelölt. Petrov Iván, aki Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok magyar úszónő edzője és férje, arra kérte követőit, szavazzanak az eddigi elnökre, Wladár Sándorra.

A küldöttek közül 178-an támogatták Wladárt, egy ellenszavazat és egy tartózkodás mellett 

– írta az MTI. 

A MÚSZ elnöksége augusztus 26-án döntött a tisztújító közgyűlés megtartásáról, bár a mandátuma 2022-ig szólt. Wladár Sándor ezt azzal indokolta, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzetben, illetve a szövetség előtt álló feladatok lehető legmagasabb színvonalú megoldása végett új, hosszú távra szóló felhatalmazást kérnek a tagságtól.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek