Lukács
1 °C
14 °C

A hűséget meg kell becsülni – Kubatov a jegyértékesítésről

3I2A5986
2020.10.05. 16:36
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a hivatalos Facebook-oldalán írt a közelgő jegyértékesítéssel kapcsolatban, ami a labdarúgócsapat Bajnokok Ligája-mérkőzéseit illeti.

Pár gondolat a jegyértékesítésről...

Terveink szerint először kötelezően az UEFA szponzorai kapnak jegyet előírás szerint. Aztán a vezetőedző és a játékosok családtagjai. Őket követik a stábtagok, meg a csapatért dolgozók, akik nélkül a BL-menetelés nem valósulhatott volna meg (a masszőr, a szertáros, a fiziós, a pályamunkás, a könyvelő, a médiás, a takarító...). Majd sorra kerülnek az FTC legendás bajnokai, olimpiai, EB-, és vb-aranyérmesei, illetve a klub támogatói, valamint vendégei.Utánuk első körben kedvezménnyel vásárolhatnak azok a bérletesek, akik tavasszal – a zárt kapus mérkőzések miatt – nem kértek vissza pénzt a klubtól. Aztán azok jönnek, akik megújították a bérletüket. Majd azok, akik még a sorsolás előtt vettek új bérletet. Végül a szurkolói kártyásokon a sor. A hűséget meg kell becsülni, Ferencváros mindörökké!

– olvasható Kubatov Gábor Facebook-oldalán.

Mint ismert, a zöld-fehérek 25 év után jutottak be ismét a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára, ahol a Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesz a csapat ellenfele a csoportküzdelmek során.

Fürjes Balázs, Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár az Indexnek adott interjújában elmondta, a Puskás Aréna tárt karokkal várja a klubot.

Az Európai Labdarúgó-szövetség korábban engedélyezte a nézők visszatérését a lelátókra, a szabályzat szerint a nézőtéri kapacitás maximum 30 százaléka értékesíthető, így a Groupama Arénában nagyjából hétezer, míg a nemzeti stadionban körülbelül 20 ezer néző lehetne ott a helyszínen. Az még nem dőlt el, hol játssza hazai mérkőzéseit a Fradi, az UEFA jóváhagyásán múlik, hogy a Puskás Arénába költözhessen albérletbe.

Ami biztos, az ukránokat október 28-án a Groupama Arénába fogadja az FTC. A Juventus november 4-én, a Barcelona december 2-án érkezik hazánkba.

(Borítókép: Kubatov Gábor. Fotó: Ficsór Zsolt / Index)