Százezret ér Messi és Ronaldo látványa a Puskás Arénában

2020.10.16. 14:44

Ilyen még nem volt! – hirdették a lapok, amikor kiderült, hogy a Bajnokok Ligája sorsolása eredményeképpen olyan világklasszisok érkeznek Budapestre, mint Lionel Messi, a Barcelona aranylabdás játékosa és Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál csillaga. Na de ilyen jegyárak sem voltak még! 

messi-ronaldo
Fotó: Twitter

A Ferencváros a meccsekre csak bérletet árul, amelyeknek az ára 30 ezer forinttól 120 ezerig terjed, vagyis aki nem a legfelső karéjról szeretné nézni a mérkőzéseket a Puskás Arénában, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A Munkások Újsága birtokába jutott egy kiszivárgott felvétel a várható jegyárakról.

Természetesen még drágább jegyek is vannak, de ezek nem mezei nézőknek lettek kitalálva. Egy VIP bérlet például 600 ezer forintba kerül. Igaz, cserébe különleges szolgáltatásokat ígér:

  • a legjobb kilátással a pályára exkluzív kiszolgálással,
  • a VIP lelátó középső részén található székekkel,
  • all inclusive büfével,
  • kényelmes bejárással.
champions
Fotó: muon.hu

Ahogy Kubatov Gábor klubelnök közösségi oldalán jelezte, a jegyértékesítés nyolc körből áll majd a Fradi hazai meccseire. Először kötelezően az UEFA szponzorai kapnak belépőket, aztán a vezetőedző és a játékosok családtagjai. Őket követik a szakmai stáb tagjai és a csapat mellett dolgozók. Ezután kerülnek sorra az FTC legendás sportolói, olimpiai, világ- és Európa-bajnokai, illetve a klub támogatói, vendégei.

Az ötödik körben kerülnek sorra, és kedvezménnyel vásárolhatnak azok a bérletesek, akik tavasszal – a zárt kapus mérkőzések miatt – nem kértek vissza pénzt a klubtól. Azután azok jönnek, akik megújították a bérletüket, majd azok, akik még a sorsolás előtt vettek új bérletet. Végül a sima szurkolói kártyásokra kerül sor.

A Bajnokok Ligája G csoportjának pontos programja:
1. forduló (október 20.):
FC Barcelona (spanyol)Ferencváros 21.00
Dinamo Kijev (ukrán)Juventus (olasz) 18.55

2. forduló (október 28.):
Ferencváros–Dinamo Kijev 21.00
JuventusFC Barcelona 21.00

3. forduló (november 4.):
FerencvárosJuventus 21.00
FC BarcelonaDinamo Kijev 21.00

4. forduló (november 24.):
JuventusFerencváros 21.00
Dinamo KijevFC Barcelona 21.00

5. forduló (december 2.):
FerencvárosFC Barcelona 21.00
JuventusDinamo Kijev 21.00

6. forduló (december 8.):
Dinamo KijevFerencváros 21.00
FC BarcelonaJuventus 21.00