Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Hamilton James Bond stílusában vezetett – nemzetközi sajtóvisszhang

GettyImages-1283341439
2020.11.02. 12:26
Ismét a címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamiltont, a Mercedes brit versenyzőjét méltatta a nemzetközi sajtó a Formula–1-es Emilia Romagna Nagydíjon aratott vasárnapi győzelme után.

Spanyolország:

Mundo Deportivo:

Hamilton James Bond stílusában vezetett, és akkor győzött, amikor már vesztesnek tűnt. A Mercedes Hamilton és Bottas kettős sikere révén megszerezte hetedik világbajnoki címét, pedig ezen a versenyen több hibát is elkövettek.

Nagy-Britannia:

The Guardian:

Bátor és lendületes döntések, pontos kivitelezés vezetett Lewis Hamilton győzelméhez az Emilia Romagna Nagydíjon. A brit pilóta még csak egyik kezével fogja a vb-trófeát, de csapata, a Mercedes már begyűjtötte sorozatban hetedik világbajnoki címét.

Olaszország:

Gazzetta dello Sport:

Hamilton ismét megmutatta kivételes képességeit, hogy megfelelő időzítés kell egy verseny megnyeréséhez. A rajtnál ugyan Max Verstappen ás Bottas is előtte volt, de ő kivárta a gumicseréket, és átvette a vezetést. Kegyetlen és precíz.

Franciaország:

L'Equipe:

A Mercedes rekordot állított fel az Emilia Romagna Nagydíjon: sorozatban hetedik konstruktőri világbajnoki címét szerezte meg. Jobb, mint a Ferrari, a Red Bull és a McLaren, pedig ezek a csapatok is uralták a maguk idejében a Formula–1-et.

Svájc:

Blick:

A Mercedes begyűjtötte sorozatban hetedik világbajnoki címét – ez új csúcs! A Ferrari – hat elsőség 1999 és 2004 között – leszorult a trónról.

(MTI)

(Borítókép: Pool / Getty Images Hungary)