Négyen is megfertőződtek, újra karanténban a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata

DKRCS20201108008
2020.11.10. 21:45

A női Bajnokok Ligájában címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatánál négyen is megfertőződtek a koronavírussal, így az együttes ismét hatósági házikaranténba került – írja az MTI.

A klub honlapjának keddi beszámolója szerint a kialakult helyzetről tájékoztatták a magyar és az európai szövetség illetékes szerveit, egyúttal kezdeményezték e heti meccseik, valamint a jövő heti Buducnost Podgorica elleni BL-mérkőzés elhalasztását. A győriek azt nem közölték, hogy kiknek lett pozitív a keddi koronavírus-tesztje.

A zöld-fehérek októberben egyszer már hatósági karanténba kerültek, akkor Fodor Csenge és a norvég Veronica Kristiansen kapta el a betegséget. Akkor szintén a montenegrói rivális elleni BL-találkozót kellett elhalasztani.

(Borítókép: A győztes győri csapat megköszöni a szurkolást a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában játszott Győri Audi ETO KC és a német  BV Borussia 09 Dortmund mérkőzés után a győri Audi Arénában 2020. november 8-án. Fotó: Krizsán Csaba / MTI)