Deutsch-Lazsányi Erika: Nem a férjemnek, az eredményeinknek köszönhetem az elismerést

2021.01.11. 08:11

A múlt héten derült ki, hogy Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő és MTK-elnök feleségét, Deutsch-Lazsányi Erikát választották meg az MTK Budapestnél 2020 legjobb edzőjének, ami után a közösségi médiában többen elkezdték pedzegetni, hogy a díjat a férjének köszönheti. 

A Blikk megszólaltatta az ügyben magát Deutsch-Lazsányi Erikát is, aki azt mondta:

Ha Tamást választották volna meg az Év edzőjének, akkor érteném a megjegyzéseket, de így… Komolyra fordítva a szót, ismert politikus és sportvezető feleségeként ugyan egyre harcedzettebb vagyok a minden ok nélküli negatív megjegyzések elviselése terén, de még mindig nem tudtam megszokni az ilyesféle rosszindulatú piszkálódásokat. Nem a férjemnek, az eredményeinknek köszönhetem az elismerést

– fogalmazott az edzőnő, a a klub ritmikusgimnasztika-szakosztály vezetője. Megjegyezte, hogy a díjazásban nagy szerepe lehet annak, hogy tanítványa bronzérmet szerzett a kijevi junior-Európa-bajnokságon. 

Az Év edzője díj egy olyan klasszis mesterekkel rendelkező klubban, mint az MTK, hatalmas megtiszteltetést jelent. Nem számítottam még jelölésre sem, nemhogy arra, hogy el is nyerhetem a címet. Óriási örömet szereztek a szakosztályvezető kollégák azzal, hogy engem találtak elismerésre méltónak, tiszta szívemből köszönöm nekik, hogy így szavaztak.