Exatlon: Anna kiborult Benő elvesztése miatt

2021.03.02. 10:03
Az Exatlonban Benő búcsúzott a pénteki párbajon, aki az utóbbi időben nagyon közel került Annához. A játékban maradt versenyző röviden nyilatkozott az Indexnek.

Hogy érzed magad Benő elvesztése után pár nappal?

Nagyon furcsa érzések kavarognak bennem. A verseny elején nehezen találtam a helyem, nem volt olyan ember, akihez szorosabban kötődni tudtam volna, és akivel bármit megoszthattam. Majd jött Benő, aki mellett nagyon magasra törtem ebből a gödörből, és nagyon jó barátok lettünk. Ahogy elment, még mélyebbre zuhantam, mint az elején, hiszen ő mindig tudta, akár csak pár pillantásból is, hogy mikor mit kell mondania, mikor mire van szükségem. Nagyon nehezen élem meg, hogy már nincs itt.

Szerinted ennek mekkora hatása lehet a játékodra?

A pályán mindig próbálom kizárni az aktuális érzéseket, maximum a bennem lévő szomorúságot próbálom erővé átalakítani. De a szálláson megengedem magamnak, hogy kicsit elérzékenyüljek.

Elvesztetted a bizalmasodat – kire tudsz most támaszkodni?

Most inkább sodródom, nem keresek, nem szeretnék ismét közel kerülni valakihez, akit utána elveszíthetek. Nem biztos, hogy jó ez az érzelmi hullámvasút, de erre is jó ez a műsor, hiszen tanulok ezekből a helyzetekből. Szerintem nem lesz még egy ilyen személy, akivel ennyire szoros kapcsolatom alakulhat ki.

A későbbiekben itthon is folytatódik majd a barátságotok?

Ebben biztos vagyok. Várom, hogy találkozzunk, említette, hogy nagyon jó brownie-t tud sütni eperöntettel, úgyhogy arra nagyon pályázom. Már azon is agyaltam, hogyan tudnék neki esetleg valami titkos módon üzenni a futamok alatt. A tőle megszerzett tudást, tapasztalatokat pedig igyekszem a pályákon kamatoztatni.