Hosszú Katinka felháborodott, és elégtételt szeretne

2021.03.03. 06:39 Módosítva: 2021.03.03. 06:40

Hosszú Katinka elégtételt szeretne amiatt, hogy ellopták azokat az edzésterveket, amelyeket ő készített – írja a Blikk. A lap szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó edzésterveit egy ez idáig ismeretlen szakember lopta el, aki Németországban árulta, valamint sikeresen el is adta az úszónő edzésterveit.

A szakember állítólag mintegy 50 000 eurót (vagyis körülbelül 18 millió forintot) kapott ezért.

„Katinka elmondta, mélységesen felháborították a történtek, s kérte a szövetség segítségét az ügy tisztázásában” – közölte a Magyar Úszó Szövetség elnöke a Blikk-kel. Hozzátette: fegyelmi eljárást indítottak, és igyekszenek megtalálni, hogy ki lehet a tettes.

Hosszú Katinka felkészülését több szakember irányította az elmúlt években. Eddig egyikük, Petrov Árpád reagált a hírekre, aki azt mondta: nem hiszi, hogy valaki értékesítette volna Németországban az edzéstervet, azt pedig végképp abszurdnak tartja, hogy 18 millió forintot kapott volna érte.

Nincs úszó, aki ennyit fizetne egy felkészülési programért, amely egyébként személyre szabott, és önmagában mások számára használhatatlan. Az úszásban egyébként sem szokás kész edzéstervekkel kereskedni

mondta el a 24.hu-nak.  • Hírek
  • Személyi kölcsön