Tiger Woods elhagyhatta a kórházat

2021.03.17. 08:59
Februári súlyos autóbalesete után elhagyhatta a kórházat Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója, aki floridai otthonában lábadozik tovább.

A 45 éves sportoló a Twitteren úgy fogalmazott, mostantól mindennap azon fog dolgozni, hogy visszanyerje az erejét. Egyúttal mindenkinek megköszönte a jókívánságokat, az orvosi csapatnak pedig az ápolást.

Az index korábban beszámolt róla, hogy a tizenötszörös Major-győztes Woods február 23-án szenvedett súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel járó autóbalesetet Los Angeles közelében.

Kapcsolódó

Gyorsan hajtott Tiger Woods, a biztonsági öv mentette meg az életét

A golfozó kedden szenvedett autóbalesetet, kórházba került.

A sportoló gyorsan hajtott, és emiatt kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. Tiger Woods jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. A műtétjei után a Kalifornia Egyetem kórházába szállították át a golfozót. 

Kapcsolódó

Tiger Woodsot másik kórházba szállították

A világ leghíresebb golfozója kedden reggel szenvedett súlyos autóbalesetet.

Az akkori előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire újra járni tud, és most sem közölték a visszatérésének várható időpontját. 

(Borítókép: Mladen Antonov/AFP)

(MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport