Hétmillió forinttal segít egy bajba jutott egri családnak a magyar női kézilabda-válogatott

2021.04.09. 12:32

Hétmillió forint adománnyal, egyedi adományozóként csatlakoznak a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez az olimpiára kijutott magyar női kézilabda-válogatott játékosai, a szakmai stáb tagjai, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke, női szakágért felelős alelnökei és operatív igazgatója – olvasható a Magyar Kézilabda Szövetség  portálján.

A MKSZ kifejti, hogy egy bajba jutott hétgyermekes egri családon kívánnak segíteni a felajánlásaikkal, Válságos állapota miatt egy anya  mélyaltatásban, császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került, és életét vesztette. A gyermekeket az özvegye egyedül neveli.

Arról is szól a közlemény, hogy 

a magyar válogatott felajánlása mellett Kovacsics Anikó csapatkapitány az együttes által aláírt mezt bocsátott jótékonysági licitre a család megsegítésére. 

Végezetül azt kéri a szövetség, hogy aki teheti az támogassa az özveggyé vált apát, a gyermekeit, és licitáljon Kovacsics Anikó csapatkapitány 8-as számú, dedikált mezére, segítse ezzel a félárván maradt gyermekeket.