Kubatov Gábor már várja a szurkolókat a Fradi-meccsre

2021.04.29. 08:35

Amint megvan a négymillió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton! A jegyértékesítés már megkezdődött – közölte Facebook-oldalán Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöke, a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség alelnöke. 

A közösségi oldalára feltöltött videójában Kubatov Gábor hozzáteszi: nem szabad elfelejteni, hogy ez csakis azoknak köszönhető, akik már több mint egy éve, éjt nappallá téve dolgoznak értünk a koronavírus elleni küzdelemben.

Ők azok, akik a frontvonalban harcolnak, akik munkájukkal lehetőséget teremtettek arra, hogy napokon belül újabb lépéssel közelebb kerüljünk a régi életünkhöz. Egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, egészségügyi adminisztrációs munkatársak és még sokan mások, akiknek hála ismét visszatérhetünk majd a lelátókra szurkolni

– írja Kubatov Gábor, hozzátéve, hogy elindítják a Nemzet Hősei című kezdeményezést, amelyben megköszönik a frontvonalban dolgozók áldozatos munkáját. Amikor meglesz a négymillió beoltott, vendégül látjuk őket szombaton otthonunkban, a Groupama Arénában a hazai mérkőzésünkön – tette hozzá.