Gundel Takács Gábor újabb szerepet vállal a magyar sportéletben

2021.06.02. 21:03
Gundel Takács Gábor lett a Magyar Olimpiai Bizottság kommunikációs igazgatója – derült ki a MOB Indexnek is eljuttatott közleményéből.

A MOB közleménye felidézte: Gundel Takács Gábort, a Budapesti Labdarúgó-szövetség elnökét sportriporterként ismerte meg az ország, már az 1992-es barcelonai olimpiáról is közvetített. Ő kommentálta a 2010-es labdarúgó-világbajnokság döntőjét, illetve a 2016-os Európa-bajnokságon a Magyarország–Izland mérkőzést.

Amint arról beszámoltunk, több év kihagyás után ősszel az ATV-n tér vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor, méghozzá egy tudásalapú kvíz házigazdája lesz. Akkor így nyilatkozott az Indexnek:

Ugye hamarosan kezdődik két nagy sportesemény is. Az olimpiával kapcsolatosan biztos, hogy sok munkám lesz, talán a foci-Eb-vel kapcsolatban is, de mivel ezek még nincsenek leütve, ezekről egyelőre nem mondanék többet. Emellett sok apró rendezvény, esemény, beszélgetés, podcast van kilátásban. Ha az ember szabadúszóként él, ez ilyen. De a magam részéről nagyon szeretem ezt a változatosságot.

Az olimpián Gundel Takács Gábor a magyar csapat sajtóattaséja lesz.