Egy álompárral kevesebb

2021.06.17. 16:51

Az úszólegenda Darnyi Tamás és a színésznő-műsorvezető, Jónás Rita már nem él egy fedél alatt – értesült a Bors. Pedig a négyszeres olimpiai bajnok úszófenomén és felesége, a színésznőként is sikeres Jónás Rita sokáig álompárnak tűnt.

Jónás Ritát a tévéből is ismerhetjük. Már vezette az emlékezetes Tízen Túliak Társasága című műsort a Magyar Televízióban, majd öt évig az RTL Klub Kölyökklubjában tette ugyanezt. Két kislány is gyümölcse a házasságnak, az anyukánál elsőbbséget élvezett a család: feladta korábbi karrierjét a lányok nevelésért, ezért tűnt el a képernyőről.

Egymásnak ellentmondó hírek érkeznek arról, ki kezdeményezte a szakítást. Évtizedeken át minden a legnagyobb rendben volt, szeretetben nevelték két kislányukat, miközben a férj nevét viselő úszóiskolában százszámra tanultak meg úszni a gyerekek.

A házaspár kétlaki életet élt, az év egyik felében Floridában tartózkodtak, másik részében Budapesten. Úszóberkekben úgy vélik, hogy Darnyinak van új kapcsolata, évek óta együtt él új párjával.