Kristóf, Jakab
18 °C
34 °C

Családja végignézte a 18 éves focista haláltusáját

2021.06.22. 19:39

Láttam, ahogy az édesanyám öleli a halott öcsémet – nyilatkozta a Borsnak a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal labdarúgó testvére, Olivér. Hegedüs Viktor Marcell edzés közben esett össze a pályán, életét nem tudták megmenteni. 

Olivér, a középiskolás fiú bátyja egy másik csapat edzésén volt, amikor értesült öccse tragédiájáról. Azonnal a helyszínre sietett, de már csak annyit látott, ahogy zokogó édesanyja öleli az elhunyt kamaszt.

Éppen edzésen vettem részt, de természetesen azonnal a helyszínre siettem. Megláttam, ahogy ott áll a mentőautó a pályánál, és próbálkoznak a testvérem megmentésével. A következő percekben már azt láttam: az édesanyám öleli a halott öcsémet. Senkinek nem kívánom, hogy ehhez hasonlót átéljen. Viktorral jóban-rosszban együtt voltunk, mindig számíthattunk egymásra

– csuklott el a gyászoló fiú hangja.

Mint arról az Index is beszámolt, a Zala megyei első osztályú bajnokságot megnyerő Tarr Andráshida hétfőn éjszaka tragikus hírről számolt be közösségi oldalán: edzés közben összeesett a pályán, és elhunyt a csapat 18 éves játékosa, Hegedüs Viktor Marcell.

A fiatal futballista a hétfő esti átmozgató edzésen lett rosszul, társai azonnal megkezdték az újraélesztését. A sportkomplexum rendelkezik defibrillátorral, amelyet használtak. Sajnos a gyors segítségnyújtás és a perceken belül kiérkező mentők ellenére sem sikerült megmenteni a mindössze 18 éves játékos életét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport