Túllicitálták a Barcelona ajánlatát Messiért

GettyImages-1232837130
2021.07.03. 13:08
Újabb sztárcsapat jelentkezett be Lionel Messiért. Ezúttal a Paris Saint-Germain tett ajánlatot, de sokkal kecsegtetőbb részletekkel, mint amit a katalán klub kínál az argentin zseninek.

Lionel Messi szerződése szerda éjszaka járt le az FC Barcelona csapatával, így jelenleg a 34 éves aranylabdás labdarúgó 7478 nap után hivatalosan szabadon igazolható. A hírek nagy része eddig arról szólt, hogy a lejáró szerződés ellenére közel az újabb hosszabbítás a felek között, azonban a spanyol AS napilap információi szerint új kérő bukkant fel, de egy mérföldekkel vonzóbb ajánlattal, mint amit Barcelonában kínálnak Messinek. 

Arról, hogy pontosan mennyivel ajánl többet a francia klub, nincs információja a lapnak. Megemlítik, miután Messi befejezi szereplését hazája válogatottjával a Copa Americán, tárgyalóasztalhoz ülnek vele a párizsi csapat képviselői. 

A Barcelona egyelőre semmilyen hivatalos információt nem közölt az argentin klublegenda jövőjével kapcsolatban, így is lehetnek megalapozottak az AS által közölt hírek. Lionel Messi szerződéshosszabbítása könnyen lehet, hogy mégse vehető annyira biztosnak, mint ahogy a klubelnök nyilatkozta pár napja: 

Mi azt szeretnénk, hogy Messi maradjon, Leo pedig maradni szeretne. Minden sínen van; akadt egy kis problémánk a pénzügyi fair playjel, keressük az ideális megoldást mindkét fél számára

– szögezte le álláspontját Joan Laporta barcelonai klubelnök. 

Az argentin támadó jövőjével kapcsolatos találgatásoknak egészen biztosan csak a Copa America után tudunk pontot tenni. 

(Borítókép: Getty Images)  • Hírek
  • Bankszámla