18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Horrorsérülése után rögtön kórházba szállították a mexikói futballistát

2021.07.11. 12:03

Ennél rosszabbul nem is kezdődhetett volna az Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség (CONCACAF-zóna) kontinenstornája, az Arany-kupa.

A nyitómérkőzésen Mexikó csapott össze Trinidad és Tobagóval a texasi AT&T Stadionban, és bár a találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget – annak ellenére, hogy a mexikóiak 30 kapura lövéssel próbálkoztak, és 83 százalékban birtokolták a labdát –, a lefújást követően senki sem a végeredménnyel foglalkozott, hanem Hirving Lozano egészségi állapotával.

A mexikói szélső ugyanis brutálisan ütközött Marvin Phillips trinidadi kapus térdével a 11. percben – írja az espn.com. A 25 éves Lozano feje hátrahajlott, majd egy darabig mozdulatlanul feküdt a földön, miközben csurom vér volt minden a bal szeme körül. Az orvosok rögtön a pályára rohantak, ahol hosszú percekig ápolták – csak hét perccel később folytatódott a mérkőzés –, majd nyakmerevítővel rögzítették a fejét. A futballista hordágyon hagyta el a pályát, és rögtön a helyi kórházba vitték kivizsgálásra.

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Hirving Lozano állapota stabil, magánál van, és további orvosi vizsgálatok várnak rá

– közölték a mexikói válogatott Twitter-oldalán.

(Borítókép: Tom Pennington / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport