Mayweather 12 milliót nyert McGregor vereségén

2021.07.11. 17:21
Floyd Mayweather Jr. nem szorul rá pénznyereményekre, viszont szeret fogadni, és a jelek szerint jók a megérzései. A szombat éjszakai UFC 264 derbin Dustin Poirier győzelmére fogadott Conor McGregor ellen, és nem is járt rosszul.

A boksztörténelem egyik legsikeresebb bajnoka 50 000 dollárt tett fel Dustin Poirier sikerére, és miután a Las Vegas-i meccsen az ír bokatörést szenvedett, és hordágyon hagyta el az oktagont, természetesen Poirier győzött. Ettől függetlenül a szakértők azt mondják, addig is Poirier volt a jobb, és mindenképpen győzött volna pontozással, de az is lehet, hogy KO-val.

Mayweather Instagram-posztban osztotta meg győztes szelvényét rajongóival:

 Dustin Poirier, thanks for getting me paid!

Ezt írta a posztban a bunyós, megköszönve Poirier-nek, hogy jelentős summát, több mint 35 000 dollárt, azaz 12 millió forintot keresett a meccsen. Tudjuk, Mayweathernek – akinek nem véletlenül Money a beceneve – ez csak aprópénz, de akkor is, sokkal jobb 35 000 dollárt nyerni, mint ugyanannyit veszíteni. 

A szurkolók szerint a 32 éves McGregor jobban tenné, ha visszavonulna, mert már nem elég jó ahhoz, hogy ezen a szinten verekedjen. Tény, ami tény, öt éve nyert legutóbb az egykori nagy bajnok. Ennek ellenére Dana White, az UFC nagyfőnöke bejelentette, hogy lesz visszavágó.

Nem árt, ha a mentők készenlétben állnak...