Indul a Zöldszalag a Balatonon

2021.08.07. 11:22

Délben indul a Zöldszalag Regatta verseny a Balatonon. Azok nevezhettek, akik rendelkeznek elektromos hajóval. A Balatonfői Yacht Club az idei versenyre összesen harminc-negyven hajót vár.

A Zöldszalag Regatta egy különleges, csillagtúrára hasonlító ügyességi futam, amelyen az indulóknak a rendezőktől kapott elektronikus vagy nyomtatott térkép segítségével különböző tájékozódási pontokat kell megkeresniük és megérinteniük a keleti medencében. Az a nehezítés, hogy az állomások némelyike a szárazföldön van.

A szervezők idén tizedik alkalommal rendezik meg a Zöldszalag Regattát, amely köré háromnapos programot is szerveztek. A résztvevők több élőzenés műsoron, akusztikus koncerten, White Party-n is részt vehetnek. Az eseményt tűzijátékkal búcsúztatják.

Klímaváltozás, környezettudatosság, fenntartható jövő.
Ezek nem csak trendi hívószavak, hanem a közös valóság, amiben mindannyian élünk. A Zöld Indexen mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk ezekkel a témákkal. Ha te is fontosnak tartod, hogy azoknak is élhető bolygójuk legyen, akik ma születnek, csatlakozz hozzánk a Zöld Indexen.