Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-6 °C
4 °C

LeBron James fiának halálát kívánta a kizavart Pacers-szurkoló

063 1355405477
2021.11.26. 16:54
Komoly utóélete lett annak a kedd esti incidensnek, amely az Indiana Pacers–Los Angeles Lakers NBA-kosárlabda-mérkőzésen történt. A hosszabbításban LeBron James, a Lakers sztárja a játékvezetővel kizavartatott két Pacers-drukkert az első sorból, most az is kiderült, miért: mert a fiának halálát kívánták.

2.29 másodperc telt el az Indiana Pacers–Los Angeles Lakers NBA-kosármeccs hosszabbításából, 117–114-re vezetett a Lakers, amikor LeBron James egyszer csak megragadta Rodney Mott játékvezető karját, odacibálta az oldalvonalhoz, és mutatta neki, hogy az első sorban ülő két nézőt vezessék ki a csarnokból. A bíró odahívott két rendezőt, aki ki is vezette a párt, amelynek hölgy tagja kifelé menet sírós arcot vágott, és azt imitálta, mintha könnycseppeket törölne le az arcáról. A meccset végül 124–116-ra megnyerte a Lakers, James 39 ponttal egyéni szezoncsúcsot ért el.

Időközben kiderült az, ami a fél világot foglalkoztatta: vajon mit mondhatott a nő Jamesnek, amiért a kosaras annyira kiborult?

Nos, állítólag ez hangzott el a LeBront folyamatosan piszkáló hölgy szájából:

Bárcsak Bronny is meghalna egy autóbalesetben!

Bronny LeBron James középiskolai kosaras fia. 

De ez még nem minden, a hírek szerint a nő azt is mondta, amikor James beleköpött egy műanyag pohárba:

De jó lenne, ha elkapnád a Covid–19 vírust!

Hát, körülbelül ennyi történt, ha minden igaz. 

(Borítókép: Andy Lyons / Getty Images / AFP)  • Vennék
  • Hírek