Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C

Nem golfozik többet teljes munkaidőben Tiger Woods

GettyImages-1021912
2021.11.30. 12:50

Eljött annak az ideje, hogy megválogatja, mely golfversenyeken vesz részt, mert az már biztos, hogy nem teljes munkaidőben folytatja a golfozást Tiger Woods. 

Karrierjének jövőjéről először beszélt a golfcsillag a Golf Digest című lapnak, miután az idén áprilisban kis híján életét vesztette egy, önhibájából történt autóbalesetben

A Los Angeles mellett történt balesetben Woods súlyos sérüléseket szenvedett, a Golf Digestnek adott interjúhoz kialakított szobába is bicegve érkezett meg. 

Elmondása szerint minden rosszban van valami jó: a hosszas és nehéz, és még mindig tartó rehabilitációja során ráébredt, sokkal nagyobb örömöt lel abban, hogy a csicsergő madarakat hallgatja vagy kisfiát nézi játszani. 

Még messze van a teljes felépüléstől. Rengeteget kell tenni azért, hogy izmai és idegei a lábában felépüljenek. Ráadásul balesete óta öt műtétet végeztek el a hátán, így amikor a lábát érzi erősebbnek, a hátába nyilal bele a fájdalom és vica-versa. 

Tiger Woods e héten jelenik meg a nyilvánosság előtt, részt vesz a Bahamákon rendezett Hero World Challenge elit golfversenyen. A húsz versenyzőt felsorakoztató megmérettetésből befolyó bevételt a golfcsillag jótékonysági alapítványának ajánlják fel. 

(CNN)

(Borítókép:  Tiger Woods a British Open Championship utolsó fordulójában a skóciai Fife-ben 2000. július 23-án. Fotó: Andrew Redington / Allsport / Getty Images)  • Vennék
  • Bankszámla