Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-7 °C
0 °C

Saját élettársa verte félholtra az olimpiai bajnok dzsúdóst

GettyImages-671272014
2021.12.02. 13:40

Sokkoló fényképet osztott meg magáról Margaux Pinot cselgáncsozó, aki Tokióban olimpiai bajnoki címet nyert. Azt állítja, hogy élettársa – aki egyben edzője is –, Alain Schmitt súlyosan bántalmazta. A 27 éves judoka elmondása szerint Schmitt többször is megütötte november 27-én, majd a fejét a padlóba verte, végül fojtogatta.

A 38 éves Schmittet előállították, ám érthetetlen módon azonnal szabadon engedték, Pinot pedig erre reagálva posztolta a képet az alábbi gondolatokkal:

„A lakásban lévő vérfoltokon kívül mi kellett volna még ahhoz, hogy elítéljék? Talán meg kellett volna halnom? Valószínűleg a dzsúdó mentette meg az életemet.”

Azt is hozzátette, hogy lélekben ott van a többi sorstársával, akiket családon belül bántalmaznak. Schmitt azzal védekezett, hogy a zúzódások a kemény edzés közben keletkeztek. 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06 (80) 20-55-20-as számon.A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon. (Borítókép:Margaux Pinot 2017. április 21-én. Fotó: Olimpik / NurPhoto / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport