Lewis Hamilton mindenkit kikövetett Instagramon

000 9UJ38Y
2021.12.27. 13:50

Aggódnak a szurkolók, mert Lewis Hamilton mindenkit kikövetett Instagramon. A drukkerek csak találgatnak, egyesek szerint elképzelhető, hogy soha többé nem ül Formula–1-es autóba a hétszeres világbajnok.

A 36 éves versenyző több száz profilt követett hivatalos Insta-oldalán, de már az F1-et és a Mercedest sem követi, igaz, bátyja és saját kutyája profilját is kikövette. 

Nem tudom, de azt hiszem, nem fog visszatérni

– fogalmazott a Blicknek Bernie Ecclestone, az F1 korábbi első embere. Hamilton idén júliusban hosszabbított szerződést a német istállóval, a megállapodás értelmében 2023 végéig vezet a Mercedesnek.

Az idényzáró Abu-dzabi Nagydíj azonban mély sebet ejtett a brit pilótán. Mint ismert, a végletekig kiélezett verseny utolsó körében Max Verstappen megelőzte, így a holland lett a világbajnok. A Mercedes még aznap megóvta az eredményt, de később elfogadták az ítéletet, miszerint nem változtatnak a futam végeredményén. 

Hamiltont a szezonzáró után lovaggá ütötték Nagy-Britanniában, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) évzáró gáláján pedig már nem vett részt, és ezt követően sem igazán adott életjelet magáról.

Egyébként nem ez az első eset, hogy Hamilton váratlant húzott a közösségi médiában. Négy évvel ezelőtt az összes posztját törölte azután, hogy rengetegen támadták, amiért hercegnőnek öltözött unokaöccsével viccelődött.

A versenyző Facebook- és Twitter-profilján egyelőre nincs változás.

(Borítókép: Lewis Hamilton. Fotó: Kamran Jebreili / Pool / AFP)