Testvére halála miatt majdnem feladta Kapás Boglárka

D  AS20210523085
2022.01.01. 09:16 Módosítva: 2022.01.01. 09:22

Megható, egyben megrázó évértékelő bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és Európa-bajnok úszó.

A 28 éves élsportoló a bejegyzésben többek között arról írt, hogy idén februárban élete eddigi legnagyobb akadályával kellett megküzdenie: meghalt a kishúga.

Feladhattam volna, rámehetett volna az olimpia is, de nem hagytam. Mert megtanultam felállni és nem feladni. Az ő emlékéért és magamért. Mert 23 éve küzdök az álmomért, és azt sem adtam fel. Mert ennél sokkal erősebbnek neveltek a mindennapok

– fogalmazta meg a visszatekintő bejegyzésben Kapás Boglárka, akinek az élsport és az, hogy van egy álma, rengeteget segített abban, hogy fel tudja dolgozni a családját ért rettenetes tragédiát.

Az úszónő azt is hozzátette, mindenkinek azt kívánja az új évre, hogy soha ne adja fel, mert a legnehezebb helyzetek után válunk igazán erőssé. És sose felejtsünk el hálát adni azért, ami a miénk.

(Borítókép: A  harmadik helyezett Kapás Boglárka a célban a női 400 méteres gyorsúszás döntőjében a budapesti vizes Európa-bajnokságon a Duna Arénában 2021. május 23-án. Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport