Bondár Anna alig egy óra alatt esett ki az Australian Openen

K EPA20220118001
2022.01.18. 08:56

Az ausztrál nyílt teniszbajnokság második napja sem alakult sikeresebben a hétfőinél a magyar résztvevők számára. Míg hétfőn Fucsovics Márton és Udvardy Panna búcsúzott a tornától, kedden Bondár Anna számára is véget értek a küzdelmek, miután sima vereséget szenvedett a verseny 10. kiemeltjétől, Anasztaszija Pavljucsenkovától. 

A világranglistán 11. orosz játékos magabiztosan kezdett, 3:0-ra elhúzott a nyitójátszmában, Bondár pedig nem igazán tudta vele tartani a lépést, így 35 perc alatt hátrányba került. A folytatásban Pavljucsenkova egy gémet engedélyezett magyar riválisának, majd a második szettben 1:1-es állásnál rákapcsolt, s végül 6:1-re diadalmaskodott, így 1 óra 5 perc alatt kiejtette Bondárt.

Anasztaszija Pavljucsenkova (orosz, 10.) – Bondár Anna 6:2, 6:1

(Index/MTI)

(Borítókép: MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla