Láb közötti szervával és sörivással lopta el a show-t az ausztrál teniszező

GettyImages-1365327420
2022.01.18. 16:51

Alig két napja rajtolt el 2022 első rangos tenisztornája, az Australian Open, már olyan dolgokat láthattak a pályán a nézők, amit szinte még soha. A hazaiak kedvencének, az ausztrál Nick Kyrgiosnak köszönhetően alighanem örökre emlékezetes marad a Liam Broady ellen vívott mérkőzése. 

Rögtön az első játékban bemutatott egy alsó, láb közötti szervát, amelyet tétmérkőzésen aligha alkalmazna más teniszező, de Kyrgios úgy gondolta, hol máshol mutatná be a látványos mozdulatot, ha nem hazai közönség előtt. 

A találkozó további részében felhangzott tőle például a Cristiano Ronaldo-féle „Siuuu” felkiáltás, egyre csak növelve az egyébként is már őrjöngő tömeg lelkesedését. A látványos mozdulatokon kívül stabil teljesítményével is megörvendeztette a hazai publikumot, sima három szettben múlta felül a TOP 100-on kívüli Liam Broadyt. 

És mivel is lehetne jobban megünnepelni egy győzelmet, mint egy korsó sörrel? Kyrgiosnak a mérkőzés után még arra is maradt ideje, hogy 

igyon egy kortyot az egyik néző söréből.

A következő fordulóban már komolyabb ellenféllel fog találkozni az ausztrál teniszező, a torna egyik nagy favoritjával, Danyiil Medvegyevvel fog farkasszemet nézni. Egy dolog biztos: azon a meccsen is garantált lesz a hangulat

(Borítókép: Getty Images)