Eszter, Eliza
EUR 383,02 Ft
USD 356,86 Ft
14 °C
24 °C

Eljegyezték Hosszú Katinkát

DSC 4767
2022.01.23. 20:19
A spanyol tengerparton mondta ki a boldogító igent Hosszú Katinka.

Eljegyezték Hosszú Katinkát, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónőt.

Hosszú Katinka a spanyol tengerparton mondta ki a boldogító igent kedvesének, Gelencsér Máténak. A nagy hírt az úszónő a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben osztotta meg követőivel.

Az úszónő és párja 2019 óta alkotnak egy párt.

Hosszú Katinkának nem ez az első lánykérése, 2013-ban ugyanis feleségül ment akkori edzőjéhez, Shane Tusuphoz. A házasság azonban nem tartott sokáig, 2017 végén már beszámoltak arról, hogy megromlott a kapcsolatuk, 2018-ban pedig bejelentették: végleg megszűnt köztük a szakmai és a magánéleti viszony. Az akkor 29 éves sportoló a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott:

Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök.

Shane Tusup és Hosszú Katinka válópere végül 2018 őszén kezdődött meg. A vagyonelosztásról végül 2019-ben sikerült is megegyezniük. Hosszú Katinka a válás után, 2018-ban létrehozta az Iron Swim Kft.-t, amely a szintén újonnan alapított, azonos nevű úszóiskolát működteti. Jelenlegi párja, Gelencsér Máté ebbe a vállalkozásba szállt bele 2021 őszén, ezzel az Iron Swim Kft. negyven százaléka lett az övé.

(Borítókép: Hosszú Katinka 2020. július 15-én. Fotó: Bődey János / Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla