A veszprémieknek már van jegyük, a tatabányaiaknak nincs a saját arénájuk avatójára

D  TT20220112009
2022.02.02. 13:07 Módosítva: 2022.02.02. 19:01
Finoman szólva sem a leggördülékenyebben zajlik a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya stadionavatója körüli szervezkedés.

Az új multifunkcionális sportcsarnokot hivatalosan januárban adták át, a Bányász első mérkőzését pedig szombaton játssza az új létesítményben. Ennél nagyobb rangadóra aligha kerülhetne sor az arénában, ugyanis a Telekom Veszprém vendégeskedik az előző idény bronzérmesénél.

Igen ám, csakhogy a hazai szurkolók három nappal a találkozó előtt szinte alig tudnak valamit arról, hogy hányan és hogyan lehetnek ott az összecsapáson.

A Tatabánya Facebook-oldalán hétfőn közölték a hírt, hogy szerda reggel 9 órától lehet majd online jegyeket venni a mérkőzésre, majd a klub szerdán arról tájékoztatta a drukkereit, hogy egy technikai hiba miatt egyelőre nem lehet belépőket vásárolni.

A mai napon egy későbbi időpontban azonban megindulhat a jegyértékesítés

– olvasható a Tatabánya weboldalán.

Mindeközben a Veszprém már hétfőn közölte, hogy 1000 jegyet biztosít ingyen a saját táborának, ezt néhány óra alatt el is kapkodták a bakonyiak szimpatizánsai.

A tatabányai szurkolók értetlenül állnak a történtek előtt, sok drukker háborodott fel a csapat Facebook-oldalán, a legtöbben a tájékoztatást hiányolják.

A klub honlapján semmilyen információt nem találni arról, hogy mi a helyzet a bérletesekkel, hogy lehet-e a helyszínen is jegyet vásárolni, hogy mennyibe kerülnek a jegyek.

A Grundfos Tatabánya–Telekom Veszprém-találkozó szombaton 19.15-kor kezdődik. A Bányász jelenleg az ötödik, a Veszprém a második helyen áll a tabellán.

A klub nem szeretne reagálni

Az alábbi kérdésekkel kerestük a klubot:

A szombati Grundfos Tatabánya–Telekom Veszprém-találkozóra

  • mikor indulhat el a jegyértékesítés?
  • hány jegyet vásárolhatnak a hazai szurkolók?
  • mi a helyzet a bérletes drukkerekkel?
  • lehet a helyszínen jegyet vásárolni a találkozó előtt?
  • mennyibe kerülnek a belépők?

A klub azonban nem kívánt reagálni megkeresésünkre.

Frissítés

Szerdán 18 óra után elindult a jegyértékesítés. A belépők rövid idő alatt el is fogytak, így minden bizonnyal telt ház lesz az új tatabányai sportcsarnokban szombaton.

(Borítókép: A tatabányai kézilabdacsarnok, a Grundfos Tatabánya KC új otthona az átadóünnepség napján, 2022. január 12-én. Fotó: Kovács Attila / MTI)