A Real Madrid sztárja kifakadt: Undorító, amit csinálnak velem Spanyolországban

GettyImages-1239475933
2022.03.25. 11:01

Gareth Bale, a Real Madrid és a walesi válogatott szélsője két gyönyörű találattal lőtte tovább hazáját a vb-pótselejtező döntőjébe, miután 2–1-re legyőzték Ausztriát csütörtök este. Az első találata kifejezetten látványosra sikerült, mikor mértani pontossággal vette be az osztrákok kapuját szabadrúgásból.

A 32 éves szélső duplája után a média képviselőinek nyilatkozott. Arra a kérdésre, hogy rendkívül látványos gólörömeivel akart-e üzenni a spanyol újságíróknak, nemes egyszerűséggel annyit válaszolt, hogy nem. 

Nem. Ha őszinte akarok lenni, úgy gondolom, nem kell üzennem senkinek, mivel az időpazarlás lenne. Undorító, amit csinálnak, szégyellhetik magukat

– zárta rövidre véleményét Bale a spanyol média képviselőit illetően.

Nem indokolatlan a walesi támadó kifakadása, mivel az utóbbi időben a spanyol Marca újságírói több alkalommal is parazitának nevezték a szélsőt, aki csak szívja a Real Madrid bankszámláját hatalmas fizetésével.

Tény, ami tény, Bale rendkívül kevés lehetőséghez jut az idei szezonban Carlo Ancelotti csapatánál, de ezúttal nem sérülés, hanem edzői döntés áll nélkülözése mögött. A spanyol újságírók rendkívül magas, évi több mint 20 millió dolláros fizetését emlegették, mikor az előbb említett parazitának nevezték cikkeikben a játékost. 

Talán ezután már Ancelotti is nagyobb bizalommal fog tekinteni villámléptű játékosára, akiről ezúttal is kiderült, hogy 32 éves kora ellenére is képes még világklasszis teljesítményre. 

A walesi válogatott a Skócia–Ukrajna-párharc győztesével mérkőzhet meg a vb-részvételért minden bizonnyal júniusban, mivel a selejtezőág másik párharcát az orosz–ukrán háború miatt egyelőre nem játszották le. 

(Borítókép: Getty Images)