Megszűnik a FourFourTwo Magazin magyar nyelvű kiadása

2022.04.08. 17:31

Tizenkét évnyi működés után megszűnik a FourFourTwo futballmagazin magyar nyelvű változata. Mindez az újság legutóbbi számában megjelent jegyzetből derült ki, amit Szöllősi György sportújságíró, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője írt.

Szöllősi György írásában felidézi, hogyan indult el a világszerte népszerű futballmagazin magyar változata, egyúttal köszönetet mondott az elindulásért Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökének és Orbán Viktor miniszterelnöknek is.

Időtálló cikkeink, interjúink, a 15 ezer oldalnyi szellemi termékünk fontos és megkerülhetetlen része a magyar futball történetírásának, a labdarúgásról való gondolkodásnak, sokan és rendszeresen idézik, kutatják és gyűjtik ezt az anyagot. Köszönet nekik, főként az olvasóknak, aztán a 12 év több száz szerzőjének (vannak, akik innen indulva lettek neves újságírók), a lapkészítésben segítő minden kollégának, a nagylelkű hirdetőknek, akik a járvány idején is kitartottak mellettünk és mindenkinek, aki szerette az FFT-t. Ez itt most a búcsú ideje

– olvasható a magazin honlapján.

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM