Hosszabbított a Fradi olimpiai bajnoka

2022.06.04. 05:57
A következő szezonban is a Ferencvárosban kézilabdázik a világ egyik legjobb beállója, Béatrice Edwige.

Az eddig a Rosztov-Don kölcsönjátékosaként az FTC-Rail Cargo Hungaria női csapatában kézilabdázó francia Béatrice Edwige a következő szezonban is a népligetiek játékosa lesz – írja az MTI a klub közleménye alapján.

– Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok beálló idén februárban csatlakozott Elek Gábor együtteséhez, ahol elsősorban védekezésben számítottak rá.

Komplikált egyeztetések folytak, hiszen Beának még egyéves szerződése volt a Rosztov-Donnal, de boldog és elégedett vagyok, hogy végül nálunk folytatja. Posztján a világ egyik legjobbja, és ezt az elmúlt hónapokban a Fradi mezében is bizonyította, ezért is tartom komoly eredménynek, hogy sikerült őt megtartanunk. Bízom benne, hogy még tovább fejlődik a csapatunk, és stabilan azt az arcát mutatja, amelyet a Győr elleni mérkőzéseken, mert szeretném, hogy a következő idényben minden kitűzött célunkat elérjük –

fogalmazott Görög Zsolt ügyvezető igazgató.

A Ferencváros a magyar bajnokságban címvédőként ezüstérmet szerzett, a Magyar Kupa múlt vasárnapi döntőjében azonban legyőzte a Győri Audi ETO KC-t, ezzel megnyerte a sorozatot.