Most kell lecsapni, újabb 250 jegy elérhető a Duna Arénába

2022.06.19. 16:00
A FINA Budapest 2022-es szervezői még több szurkolót várnak a Duna Arénába.

A FINA Budapest 2022-es szervezői Facebookon tették közzé, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb 250 darab jegy vásárolható meg a Duna Arénába az összes úszóprogramra. A pluszhelyek már a mai naptól elérhetők.

Felhívták a figyelmet, hogy az érdeklődők akár Milák Kristóf 200 méteres pillangódöntőjére is jegyet válthatnak, ami június 21-én lesz, valamint a Caeleb Dressel és Milák Kristóf közötti 100 méteres pillangó június 24-i fináléjára is.

Egészen az úszás utolsó napjáig, minden délelőtti és délutáni programra lehet még belépőket venni. További jó hír a szurkolóknak, hogy helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség az összes helyszín (Duna Aréna, Hajós Alfréd uszoda) bejárata előtt! Szurkoljatok a helyszínen a magyaroknak – kell a hangotok!

– írták.

A FINA vizes világbajnokságot 19. alkalommal tartják meg, 2017 után Japán lemondásával újra Budapest kapta a szervezés jogát. A megnyitót követően számos úszónk csobbant a medencében – ők az Indexnek elmondták, nem eredményfüggő volt a kitűnő hangulat. Bár érmet nem kaptak, de mások mellett Hosszú Katinka és Milák Kristóf is bizakodva vág neki a további napok úszásainak. A Duna Arénában egyébként elképesztően jó hangulatról vallottak úszóink.