Cseh László még a vizes világbajnokságra sem látogat ki

HUSZ4532
2022.06.24. 07:36
Július elejére várja első gyereküket Cseh László és felesége, akik már csak a napokat számolják a kislányuk megszületéséig. Az úszó a kedvenc időtöltéséről, a horgászatról is lemondott. Azt is elmondta, hogy miért nem látogat ki a vizes világbajnokságra.

Első gyermeküket várja Cseh László úszó világbajnok és felesége. Az úszó a kedvenc időtöltését is félretette, hogy a családjára koncentráljon, hiszen kislányuk megszületését július elejére várják – írja a Borsra hivatkozva a Ripost.

„Imádok horgászni, ha időm engedte, még aktív úszó koromban is rendszeresen részt vettem a különböző pecaversenyeken. Most még erről a hobbimtól is lemondtam, mert első a család” – nyilatkozta a lapnak Cseh László.

Az úszó arról is beszélt, hogy miért nem látogat ki a vizes világbajnokságra a Duna Arénába. Elmondása szerint visszavonulása óta még korainak tartja, hogy testközelből figyelje az eseményeket, inkább otthon, a képernyő előtt drukkol. 

Még nem telt el annyi idő a visszavonulásom óta, hogy ne jusson eszembe, milyen érzés volt anno itthon, magyar közönség előtt rajtkőre állni és megküzdeni a világ legjobbjaival

– mondta Cseh László. 

(Borítókép: Cseh László. Fotó: Huszti István / Index)  • Bérelnék
  • Bankszámla