Mégsem Totti csalta meg először a feleségét?

11G4WS-highres
2022.09.12. 09:48 Módosítva: 2022.09.12. 11:14
Az olasz rózsaszín sajtó kedvenc témája volt a nyáron Itália álompárja, Francesco Totti és Ilary Blasi válása. Mind ez ideig arról szóltak a pletykák, hogy az AS Roma legendája, az Il Capitano csalta meg feleségét, de most hosszas hallgatás után kitálalt Totti a Corriere della Sera hasábjain, és elmondta, hogy Ilary hűtlensége indította el a váláshoz vezető folyamatot.

A Corriere della Sera cikke rögtön a lényeggel kezdődik: „Nem én csaltam meg először.”

Az exkluzív interjúban Francesco Totti, az AS Roma „örökös” csapatkapitánya féléves hallgatás után kitálal. „Tudom, hogy Olaszországban az én történetem volt a legtöbbet kattintott téma az interneten, de számomra ez nem pletyka, nem szenzáció, hanem hús-vér valóság. Benne van az életem. Három emberről van szó, a gyermekeimről, Cristianról, Chanelről és Isabelről. Akiket minden lehetséges módon meg akarok védeni. És volt itt egy szerelem, amely húsz évig tartott. Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy így fog végződni.”

Természetesen Totti és Ilary Blasi szerelméről van szó. A Roma csapatkapitánya 2005-ben vette feleségül a szőke, kék szemű táncoslányt, akiből idővel népszerű televíziós műsorvezető lett, és Totti három gyermekének édesanyja. Olaszországban mindenki azt hitte, kettejük szerelme sohasem ér véget.

„Tavaly márciusban kezdődött – vágott bele Totti a történetbe. – Egyik csapás ért a másik után. Először is meg kellett küzdenem azzal a lelki válsággal, amelyet futballista-pályafutásom befejezése jelentett. Aztán a koronavírus elvitte szegény édesapámat, és engem is ágynak döntött, 15 napon keresztül nagyon beteg voltam. Amikor a legnagyobb szükségem lett volna a feleségemre, nem volt mellettem.”

Ilary hűtlenségéről először tavaly nyáron jutottak Totti fülébe a pletykák.

A barátaim először tavaly szeptemberben figyelmeztettek: Ilary megcsal engem, ráadásul nem is csak egyvalakivel.

A féltékeny férj olyasmire vetemedett, amire korábban sohasem: belenézett a felesége mobiltelefonjába.

Ilyen sms-eket találtam: „Találkozzunk a szállodában!” Majd kisvártatva: „Ne, mégse, nem lenne okos dolog.”

Totti depresszióba zuhant. Nem tudott aludni, miközben kifelé úgy tett, mintha semmiről sem tudna. Korábban is hallott pletykákat felesége hűtlenségéről, de a bizalom megmaradt. Egészen idáig. Az sms-ek minden kétséget eloszlattak. 

Tottit végül egy új szerelem ragadta ki szánalmas állapotából, összejött a nála 11 évvel fiatalabb, 34 éves Noemi Bocchival. Az elvált asszonyról, akinek két gyereke van, nem sokat tudni, csak annyit, hogy virágkötészettel foglalkozik. 

Január óta komoly a kapcsolat Totti és Noemi között, Ilary számára február 22-én lepleződött le a liezon, amikor az egyik pletykalap közös fotót közölt Tottiról és Noemiről. 

Szomorú, de a bíróságon fog végződni a házasságom. Sohasem gondoltam volna – kesereg Totti.

Ezek szerint még a legnagyobb szerelem sem tart örökké…

(Borítókép: Francesco Totti és Ilary Blasi. Fotó: Valery Hache/AFP)