16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 4
Koreai Köztársaság 0

Hazai sikerekkel folytatódott a budapesti teqballtorna

2022.10.01. 01:49
A European Teqball Tour második napján is brillíroztak magyar versenyzők, Ronaldinho megérkezett Budapestre.

Maratoni, 12 órás versenyprogram várta az érdeklődőket pénteken, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban. Hat asztalon, összesen 112 mérkőzést játszottak és kialakult a hétvégi, egyenes kieséses szakasz programja, a várakozásoknak megfelelően, sok magyar játékossal.

A hölgyek között, a világbajnok és világranglista vezető, Izsák Anna magabiztosan jutott az elődöntőbe, ahol a Janicsek Zsanett, Kota Gabriella párharc győztesével mérkőzik szombaton, mint előrehozott döntő – olvasható az Indexhez is eljuttatott közleményben.

A férfiaknál nem történt meglepetés, a magasabban rangsoroltak megoldották a feladatot. Köztük a sportág négyszeres világbajnoka, Blázsovics Ádám is, aki elárulta: egyéniben és férfi párosban is nem titkolt célja a döntőbe jutni hazai publikum előtt, és külön motiváció számára, hogy partnerével nem lettek kiemeltek.

A magyar vonal továbbra is rendkívül erős a párosok számában, hiszen a legjobb tizenhat közé nyolc csapat jutott be.

A hölgyeknél már a biztos éremért csapnak össze a párosok szombaton. Míg az egyik ágon a Janicsek/Vasas duó az Ács/Kóta kettőssel játszik, addig a másik ágon Izsák/Nagy vs. Barabási/Dakó meccset rendeznek a döntőbe jutásért.

A vegyespárosoknál a 12.-ként kiemelt Odnoga Mátyás, Vicsek Nóra kettős meglepetésre könnyedén legyőzte csoportjában az előzetesen magasabbra taksált libanoni Hafez, Chedid párost és továbbjutott a negyeddöntőbe.

Szombaton folytatódik a verseny, már a fináléért harcolnak a felek.   • Hírek
  • Hírek