16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 4
Koreai Köztársaság 0

Új néven, régi lelkesedéssel bizonyítana a hazai ringben

2022.10.01. 12:02
Három év elteltével lép ismét profi küzdősportgálán ringbe Sándorfi, azaz ma már férjezett nevén Nardelotti Ajsa. A nyári Világjátékokon 60 kilogrammban bronzérmet szerző muaythai-os már a felkészülés hajrájában jár, s mint mondja, izgatottan várja, hogy a Superfight Series Hungary gáláján bizonyíthassa tudását.

„Nagyon izgatott vagyok, mert jó ideje ez lesz az első olyan gálám, ahol profi körülmények között, védőfelszerelés nélkül lépek ringbe, ráadásul idehaza, olyan közönség előtt, amelyben tudom, hogy ott lesznek a barátaim és a családtagjaim. Mindent elkövetek majd azért, hogy bizonyítani tudjak előttük” – fogalmazott Nardelotti Ajsa. A világjátékok-bronzérmes muaythai-osra a szerb Gordana Sztankovics vár majd szombat este a KÖFÉM Sportcsarnokban.

Úgy érzem, a technikámat elég jól összeraktuk már a világjátékokra is, így most inkább a kondim felépítésén van a hangsúly. Elég jó formában érzem magam, így már a részletekkel foglalkozhatunk, apróságokat kell még reszelgetni. Részletesen kielemezzük a lány stílusát, azt, hogy milyen taktikával lehetek majd a legeredményesebb ellene. Eddig hozzám hasonlóan inkább amatőrben versenyzett, de így is komoly rutinja van, viszonylag tapasztalt ellenfélnek számít. Ehhez jön, hogy még szerb is, szóval alapjáraton is jó szívós. Menetelős, darálós stílusa van, hasonló az enyémhez, így biztos vagyok benne, hogy kemény, akciódús meccs lesz a miénk.

A sportoló elárulta, ahogy közeledik a gála, tagadni sem tudná, hogy izgul.

Nardelotti Ajsa a világjátékokon szerzett érmével
Nardelotti Ajsa a világjátékokon szerzett érmével
Fotó: Prémium Média

Már sok ismerősöm és családtagom jelezte, hogy jönnek, a helyszínen szeretnék megnézni a meccsemet és szurkolni értem. Ez doppingol. Ilyen szempontból szerencsés vagyok, hullámokban szokott rám törni az izgatottság, de sosem olyan mértékben, hogy az már béklyót jelentsen. A meccseim reggele szokott általában még izgulós lenni, ami aztán elmúlik, ahogy elkezdjük a közvetlen meccsfelkészülést. A bevonulásnál ismét szokott lenni egy kicsi, de amint megérkezem a ringbe, ez elszáll, és elkezdem otthon érezni magam, függetlenül attól, mennyi néző van köröttem.

– idézte a Perfect Fight Club harcosát a Prémium Média közleménye.

Nardelotti Ajsa 60 kilogrammban, K-1-es szabályrendszerben teszi próbára tudását szerb riválisával szemben.  • Hírek
  • Hírek