Szilágyi Liliána újabb titkokat árult el édesapjáról

MG 6465
2022.10.10. 19:56
Szilágyi Liliána ellátogatott a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorába, vele tartott vőlegénye, Lengyel Zsombor is. A fiatal párt természetesen arról a családi drámáról is kérdezték, amely egy ideje a nyilvánosság előtt zajlik.

Mint ismert, Szilágyi Liliána tavaly év végén az Elviszlek magammal című műsorban beszélt először azokról a testi és lelki borzalmakról, amelyek őt, édesanyját és húgát érték a korábbi olimpikon úszó édesapja által. Az ügyvédként dolgozó Sz. Zoltán a vádak elhangzása után beperelte a lányát, mert szerinte a gyermeke hazudik.

Az Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző magyar úszó elárulta, hogy az otthoni szigor miatt nem volt könnyű mély érzelmi kapcsolatot kialakítania mostani párjával.

Gyerekkorunk óta ismertük egymást: amikor két-három éves voltam, volt egy hosszú hajú kisfiú, akivel nagyon szerettem volna játszani, de folyamatosan lerázott. Nem működött a kémia. Csak két éve tudtam beazonosítani, hogy ez a kisfiú ő volt

– mesélte Szilágyi Liliána, aki elárulta: naplót írt arról, mennyire szereti, mennyire vágyik Zsomborra.

„Később úgy alakult, hogy Zsombor átjött abba a csapatba, ahol én úsztam. Akkor meglátott, megvolt a találkozás, szerelem alakult ki. Itt jött a nehezítés: az apám nem engedte, hogy találkozzunk, ahogy semmilyen kapcsolatot senkivel. Folyamatosan próbált elhívni, én próbáltam ez elől kimenni. Az apám először 17 éves koromban engedett el vasárnap két órányit randizni vele, de ez nem volt kielégítő, így nem alakulhatott ki semmi. Végül két és fél évvel ezelőtt, a Covid első hullámánál rám írt, és azóta vagyunk egy pár” – emlékezett vissza a korábbi olimpikon.

Zsombor arról mesélt, mi történt, amikor Liliána a családi drámájáról beszélt neki:

„Ügyesen, csak szépen, lassan csepegtette. Több hónap alatt rajzolódott ki az egész, megvárta, hogy kérdezzek, mesélt sztorikat. Próbáltam felfogni az egész logikáját. Olykor pánikrohamok törtek rá” – idézi a Blikk Zsombort.

„Egy ilyen pánikroham nem a legbékésebb cselekedetek közé tartozik, érdekes volt elsőre, de megoldottuk. A kutya azt hitte, bántom a Lilut. Azért is volt jó, hogy csepegtetett, mert még egy átlagembernél is, ha elmond az ember egy ilyen történetet, tök természetesen jön, hogy »ez biztos igaz, Lilu?«. Megkérdeztem tőle én is” – mesélte Liliána vőlegénye.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés bűncselekmény a téma.  Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

(Borítókép: Szilágyi Liliána. Fotó: