Az év abszurdja: Michael Jordan fia Scottie Pippen exfeleségével randizik

Névtelen-1
2022.11.15. 11:52
A TMZ, az Egyesült Államok egyik jól értesült bulvárlapja szellőztette meg az elsőre hihetetlennek tetsző, ám fényképekkel alátámasztott hírt: Michael Jordan fia Scottie Pippen exfeleségével jár. A nyolcvanas–kilencvenes évek Chicago Bulls kosárcsapatának két megasztárja, Michael Jordan és Scottie Pippen a The Last Dance minisorozat óta nincs beszélőviszonyban egymással, ezért is különösen pikáns a történet.

Már a nyáron pedzegette a TMZ a sztorit, miszerint Larsa Pippen, Scottie Pippen 48 éves exfelesége és Marcus Jordan, Michael Jordan 31 éves fia randiznak. Ennek alátámasztására az újság egy fotót is közölt, amelyen egymás mellett látható Michael Jordan második fia és a nála 17 évvel idősebb hölgy, aki 23 évig volt Pippen felesége, akivel négy közös gyermekük van. A fotót Miamiban készítették, de Larsa akkor még cáfolta az információt azzal, hogy csak barátok Marcusszal.

Ám időközben a barátság szerelemmé alakulhatott át, olyannyira, hogy a minap a floridai South Beachen már olyan fotó készült a párról, amely nem hagy kétséget a kapcsolat természetéről.

Sőt, New Yorkban egy rockkoncerten is levideózták a párt, félreérthetetlen helyzetben:

Scottie Pippen és Michael Jordan viszonya az ESPN és a Netflix koprodukciójában forgatott The Last Dance című sorozat után romlott meg végzetesen. A filmben Jordan gyakorlatilag azt bizonygatta, hogy a Bulls hat bajnoki címe kizárólag neki köszönhető, és ezen Pippen annyira berágott, hogy visszavágott egykori játékostársának, akivel a kosárlabdasport történetének legcsodálatosabb kettősét alkották.

Michael tönkretette a sportágunkat. A nyolcvanas években gyönyörű, látványos, a passzjátékra épülő sport volt a kosárlabda, de miután Jordan megjelent az NBA-ben 1984-ben, és elkezdett egy-egyezni, mindenki az önző, izolációs kosárlabdát kezdte el játszani, és játssza ma is. A kosárlabda elkorcsosulásáért egyedül Jordant terheli a felelősség

– taglalta Pippen. 

(Borítókép: Larsa Pippen és Marcus Jordan. Fotó: Alberto E. Rodriguez / Slaven Vlasic / Getty Images / AFP)