Megkérte párja kezét a korábbi világklasszis magyar kézilabdázó

K EPA20190601046 (1)
2022.12.02. 13:58
Eljegyezte párját Nagy László korábbi sokszoros magyar válogatott kézilabdázó, aki 2021 elején ismerte meg kedvesét, Sónyák Szilviát.

Közösségi oldalán tudatta követőivel Nagy László korábbi 209-szeres válogatott kézilabdázó, hogy megkérte barátnője, Sónyák Szilvia fitneszmodell kezét, akivel még 2021 januárjában ismerkedett meg.

Együtt tovább, egy életen át!

– fogalmazott bejegyzésében a játékosként az OTP Bank-Pick Szegednél nevelkedő, de később a Barcelonánál és a Telekom Veszprémnél is megforduló egykori jobbátlövő.

Nagy László 2005-ben házasodott először, első feleségével, Erikával egy lányuk született, akit közösen neveltek. A 209 centiméter magas volt sportoló 2019-ben vonult vissza, klubszinten kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Barcelonával, míg a veszprémiekkel háromszor játszhatott döntőt a sorozatban.

Azóta a veszprémi csapat sportigazgatójaként és a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) egyik alelnökeként dolgozik.

Tagja volt a 2004-es athéni és a 2012-es londoni olimpián is negyedik helyen végző magyar válogatottnak, utóbbi alkalommal csapatkapitányként vett részt az ötkarikás játékokon. Összesen négyszer választották az év magyar kézilabdázójának.

(Borítókép: Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében Kölnben 2019. június 1-jén. Fotó: MTI/EPA/Sascha Steinbach)