18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Silvio Berlusconi szexmunkásokról szóló ígéretéről beszél egész Olaszország

2022.12.15. 05:40
Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök ismét reflektorfénybe került, miután azt mondta a monzai futballcsapat játékosainak, hogy prostituáltakkal bulizhatnak, amennyiben legyőzik az ország legnevesebb klubjait.

A csapat karácsonyi ünnepségen lefilmezett Berlusconi extra ösztönzést ajánlott a csapatnak, amennyiben sikerül vereséget mérniük az olasz topklubokra, köztük az AC Milanra vagy a Juventusra.

„Ahogy korábban is megígértem a srácoknak, ha bármelyik topcsapatot legyőzitek, egy busznyi k***át fogtok az öltözőben találni” – mondta Berlusconi.

A videó – amelyben Berlusconi az összegyűlt klubszemélyzetet is méltatta – vírusként terjedt a közösségi médiában, és heves reakciókat váltott ki Laura Boldrini ellenzéki politikusból, aki „vulgáris szexizmusnak” és „szégyenletesnek” nevezte Berlusconi megjegyzéseit.

A kritikákra reagálva Berlusconi Twitter-bejegyzésben közölte, hogy nem tudta volna elképzelni, hogy egy „egyszerű öltözői vicc ilyen rosszindulatú és irreális megjegyzéseket vált ki”. A politikus aztán boldog karácsonyt kívánt a kritikusainak, írja a Politico.