Tombol az omikron-variáns, beszüntetik a jegyárusítást a téli olimpiára

2022.01.17. 14:32

Leállítják a belépőjegyek értékesítését a szervezők a pekingi téli olimpiára, mivel rendkívül gyorsan terjed az országban a koronavírus omikron-variánsa – számolt be a hírről az AFP.

A vírus terjedése miatt már az elmúlt hetekben is napirenden volt a téli játékok zárt kapuk mögötti megrendezése, de hétfőn a szervezők már kénytelenek voltak drasztikus intézkedést hozni. Sajtóinformációk szerint azonban

NEM SZIGORÚAN ÜRES LELÁTÓK ELŐTT FOGJÁK MEGRENDEZNI AZ OLIMPIÁT, HANEM KIZÁRÓLAG KÜLÖN MEGHÍVOTT vendégek LÁTOGATHATJÁK MAJD AZ ESEMÉNYEKET.

Pekingben az elmúlt hetekben rendkívül szigorú védelmi intézkedéséket hoztak a világjárvány mutációjának megfékezése érdekében, de ennek ellenére sem sikerült megakadályozni az országban való gyors terjedést.

A pekingi téli olimpia február 4-én kezdődik és február 20-án fejeződik be. 
(Borítókép: Getty Images) 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek