2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

Lefagyott a pénisze a finn sífutónak a téli olimpián

000 9YD82B
2022.02.20. 19:07

A pekingi téli olimpián többször is farkasordító hidegben kellett versenyezniük a sportolóknak, kiváltképp a csangcsiakoui hegyekben, ahol többek között a sífutóviadalokat is rendezték. Nemegyszer előfordult, hogy megváltoztatták az adott szám időpontját, hogy elkerüljék az embertelen körülményeket.

A legemberpróbálóbb számot, a férfiak 50 kilométeres versenyét is 30 kilométerre kellett rövidíteni, mert a szervezők féltek az esetleges fagyási sérülésektől. És volt, aki így sem úszta meg.

A finn Remi Lindholm 76 perc alatt teljesítette a távot, majd a beérkezése után egyből melegítőpárnákat vett magához. Később a finn a sajtónak elmondta, hogy lefagyott a pénisze.

Kitalálják, melyik részem fagyott le? Ez volt életem legrosszabb versenye, tulajdonképpen a folyamatos küzdelemről szólt. Aztán amikor a célban kezdtem felmelegedni, jött az elviselhetetlen fájdalom

– részletezte a történteket Lindholm, aki nem adta fel, és a 28. helyen végzett.

Talán hihetetlen, de nem először volt része ebben a kellemetlen élményben a 24 éves sífutónak, ugyanis tavaly épp egy finnországi versenyen már egyszer megtapasztalta ezt az érzést.

(Borítókép: Remi Lindholm a pekingi téli olimpián. Fotó: Reuters)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport