Balesetet szenvedett Conor McGregor

GettyImages-1399762208
2023.01.28. 11:24
Biciklizés közben elütötte egy autó az ismert ketrecharcost, Conor McGregort – számolt be róla közösségi oldalán a sportoló. McGregor kisebb sérülésekkel megúszta, ezt meg is mutatta követőinek.

Közösségi oldalán egy fotót és egy videót is megosztott balesetéről Conor McGregor. A több mint 45 millió követővel rendelkező ketrecharcos azt írta: 

Hátulról elütött egy autó, a sofőr a napsütés miatt nem láthatott. Teljes sebességgel jött nekem. Hála istennek, még nem jött el az én időm. Hálás vagyok a birkózásnak és a dzsúdónak. Megmentette az életem, hogy megtanultam esni.

A videón hallható, ahogy a sofőr többször is bocsánatot kér a ketrecharcostól, aki megnyugtatja őt, hogy nincs semmi baja, és nem haragszik, mivel tényleg nem láthatta őt a tűző nap miatt.

Nem sokkal később újabb poszttal jelentkezett McGregor: megmutatta a baleset következtében szerzett sérülését is. Ezt nem részleteznénk, a kép magáért beszél.

Conor McGregor az elmúlt hetekben azzal került be a hírekbe, hogy a vádak szerint tavaly nyáron a jachtján megtámadott és bántalmazott egy nőt, akinek társaságában a 34. születésnapját ünnepelte.

(Borítókép: Conor McGregor. Fotó: Mario Renzi / Getty Images Hungary)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport