Válik a PSG sztárja, nem akármilyen cselhez folyamodott, hogy egy fillért se kelljen fizetnie

GettyImages-1343903296
2023.04.15. 12:17 Módosítva: 2023.04.15. 12:25
Zátonyra futott Asraf Hakimi labdarúgó és Hiba Abouk színésznő kapcsolata. A pontot az i-re vélhetően a Paris Saint-Germain labdarúgójának ügye tette fel. Hakimit egy 24 éves nő azzal vádolta, hogy megerőszakolta, az ügyben vádemelés is történt. Abouk válókeresetében a labdarúgó vagyonának felére tartott igényt, azzal azonban nem számolt, hogy a marokkóinak semmije sincs. Mint kiderült, Hakimi fizetése évek óta édesanyja számláján landol.

Az idei év egyik legtöbbet emlegetett szakítása Hiba Abouk és Asraf Hakimi között történt. Néhány hete vált ismertté, hogy egy 24 éves nő bement a rendőrségre, és elmondta, hogy Hakimi február 25-én a játékos otthonában megerőszakolta őt. A nő nem tett feljelentést, de az ügyészség nyomozást indított.

A történet amiatt is különösen problémás, mivel  azon az ominózus hétvégén  Hakimi felesége és két gyermeke  Dubajban nyaralt,  a marokkói egyedül volt otthonában.

Ez a vád lehetett az egyik oka annak, hogy felesége benyújtotta a válókeresetet, egyvalamivel azonban nem számolt. A Marca beszámolója szerint a nő Hakimi vagyonának felére tartott volna igényt a válás után, de minden megváltozott, amikor megtudta, hogy a PSG védőjének nincs semmije.

Bár a marokkói a francia labdarúgó-bajnokság egyik legjobban fizetett játékosa, hivatalosan még sincs semmi pénze, fizetésének és vagyonának haszonélvezője ugyanis az édesanyja.

Vagyis a több mint egymillió euró, amit Hakimi havonta kap a párizsi klubtól, édesanyja bankszámlájára kerül. Ugyan a hír nagy port kavart a nemzetközi sajtóban, köztudott tény az is, hogy a színésznő Abouk nem szorul rá a labdarúgó vagyonára.

(Borítókép: Asraf Hakimi és Hiba Abouk 2021. szeptember 29-én. Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images)